SWIFT HYBRID
Suzuki već decenijama gradi imidž SWIFT-a kao automobila sa sportskim voznim karakteristikama. Poslednjih godina tom epitetu može da se doda i veoma bogata oprema. Izbor motora je više nego dovoljan. U ponudi je 4-cilindarski atmosferski motor, radne zapremine 1242 cm3 sa tehnologijom lakog hibrida (MILD HYBRID) i 90 konjskih snaga.
VITARA HYBRID
Još od lansiranja na tržište 1988. godine, začetnik SUV koncepta, Suzuki Vitara, je zavrijedjela epitete dobrog stila, kompaktnog, gradski orijentisanog dizajna, udobne vožnje na putu sa odličnim off-road sposobnostima. Tokom vremena, Vitara je evoluirala kroz promene u veličini, tehnologiji i namjeni. Danas, posle više od četvrt vijeka od debija originalnog modela, nasleđe Vitare je oličeno u novoj SUV inkarnaciji. Suzuki SUV dizajn je prepoznatljiv na prvi pogled. Vitara izgleda snažno, kompaktnih dimenzija koje zadovoljavaju potrebe savremenog korisnika. Od Vitare očekujete mnogo, njeno ime asocira na kvalitet i slobodu. Efikasni, snažni motori, veliki točkovi, visok klirens, najsavremeniji pogon na 4 točka - ALLGRIP i najnaprednija tehnologija komfora i bezbjednosti opravdaće Vaše povjerenje. A uz novi MILD HYBRID sistem mozete ocekivati nizu potrosnju i povoljniju CO2 emisiju.
SCROSS HYBRID
Suzuki SX4 S-Cross prvi put je na trzistu stigao u oktobru 2013. Kao prvi Suzukijev model „C“ segmenata, a tri godine kasnije predtsvljen je facelift model sa prepoznatljivijim i uspravnijim prednjim stilom koji nudi jače i smelije prisustvo na putu . Klirens je malo veći od predhodnikaza 180 mm u odnosu na 165 mm, a novo dizajnirani farovi pomažu u pružanju veće efikasnosti, oštrijeg i ljepseg su izgleda. Sada se je u ponudui sa MILD HYBRID sistemom.